Upeat FritsJurgensin pivot-saranat nyt verkkokaupassa!

Pivot-saranat tarjoavat yksinkertaisen, toimivan ja kestävän piilosaranaratkaisun kaikenkokoisille oville jopa 500 kg painaville ovilehdille. Pivot-saranat tekevät ovesta tyylikkään sisustuselementin. Ne mahdollistavat ovien korostamisen näyttävänä yksityiskohtana, tai niiden harmonisen sulauttamisen ympäröiviin rakenteisiin. Pivot-saranat tarjoavat sulavan ja äänettömän liikkeen, tehostavat tilankäyttöä ja lisäävät käyttömukavuutta.

FritsJurgensin saranat piilotetaan pivot-oven sisälle. Saranoiden asentaminen on helppoa ja nopeaa, ja käytössä ne ovat huoltovapaita.

Pivot-saranat eivät rajoita oven leveyttä tai korkeutta. Saranat soveltuvat sekä sisä- että ulko-oviin ja ovat varusteltavissa dB-tiivistyspaketeilla. Pivot-saranat voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin oviin ja soveltuvat myös lattialämmityksellä varustettuihin asennuskohteisiin.

Valikoimastamme löydät vapaan säädettävyyden tarjoavan System M+ -pivot-saranan sekä pienikokoisen ja siron System One -mallin.

Tutustu mallistoon tästä

 

 

 

Valitse tarpeisiisi sopiva pivot-sarana

Siirry konfiguraattoriin tästä

FritsJurgens Pivot-saranat
Julkaistu: 27.03.2024

Palvelemme numerossa
010 281 4114