Referenssit

Alumiinisaranaovi 32 dB Muotolevy

Minimalistista skandinaavista designia piilosaranoilla - Muotolevyn Alumiinisaranaovi 32 dB

Tuotekehityshankkeen tuloksena syntyi näyttävä ja hyvin ääntä eristävä alumiinisaranaovi, jossa käytetään piilosaranoita ja laskeutuvaa tiivistekynnystä.

Lue lisää


Laskeutuva tiivistekynnys laivan hyttioveen

Laskeutuva tiivistekynnys laivan hyttioveen

Tuotekehityshankkeessa laivan hyttiovet varustettiin automaattisesti laskeutuvalla tiivistekynnyksellä. Ratkaisulla saavutettiin hyvä äänieristys sekä toiminnallisia etuja.

Lue lisää


Sormisuojat ehkäisevät sormivammoja Tammenahjon päiväkodissa

Athmer-sormisuojat, Tammenahjon päiväkoti

Tammenahjon päiväkodin alumiiniovien saranat on varustettu Athmer-sormisuojaratkaisuilla. Ratkaisu lisää päiväkotiympäristön turvallisuutta ennaltaehkäisemällä lasten sormien jäämisen puristuksiin oven väliin.

Lue lisää


Kokemuksia


”Käyttökokemuksemme ovat olleet todella hyviä – työntekijöidemme mukaan sormisuojat ovat suorastaan loistavat. Nytkin, kun talo on ollut käytössä jo kaksi vuotta, ne ovat yhä kuin uudet.”

- Hanna Rousku, varhaiskasvatuksen esimies, Tammenahjon päiväkoti

 

"Päiväkotia suunniteltaessa sormisuojausasiat on huomioitava mahdollisimman hyvin. On tärkeää, että markkinoilla on turvallisia ja hyvännäköisiä ratkaisuja tähän käyttötarkoitukseen."

- Matti Haikola, arkkitehti, Avario Oy

 

”Sormisuoja sulautuu hyvin ovikokonaisuuteen. Ovea avattaessa sen olemassaolon saattaa havaita, mutta kun ovi on kiinni, suoja ei siitä erotu.”

- Hanna Rousku, varhaiskasvatuksen esimies, Tammenahjon päiväkoti

 

”Saimme tarvitsemaamme tietoa nopeasti ja vietyä asiaa eteenpäin toivovamme aikataulun mukaisesti. Saimme mallikappaleet sopivalla aikataululla testivaihettamme varten ja pääsimme kertaheitolla toivottuun tulokseen. Raitatuote järjesti tietoa ja toimitti tavaraa projektiaikataulun edellyttämällä tavalla.”

- Markko Takkinen, kaupallinen johtaja, Antti-Teollisuus Oy

 


Asiakkaitamme

Riikku
Korsu
Steel_prisma
Viitakosken puu

Palvelemme numerossa
010 281 4114