Palotiivistenauha hillitsee palon etenemistä

Keraband palolasitusnauha Keraband palolasitusnauha | palotiivisteet

Palotiiviste on terminä laaja, sillä palotiivisteitä on monenlaisia eri tarkoituksiin ja tiloihin. Kaikkien palotiivisteiden tehtävä on kuitenkin sama, eli hillitä tulipalon etenemistä rakennuksessa.

Olemme laatineet palotiivistenauhoihin keskittyvän kattavan tietopaketin. Palotiivistenauhoiksi kutsutaan palamattomasta aineesta valmistettuja tiivistetuotteita, jotka on asennettu tilojen välille, kuten ikkunoiden, ovien, luukkujen tai läpivientien ilma-aukkojen tukkimiseksi palotilanteessa. Muita palokatkotuotteita, joiden voidaan katsoa kuuluvan laajasti palotiivisteisiin, ovat esimerkiksi villa, akryyli, vaahto, silikoni – jopa joitan liimoja ja maaleja voidaan käyttää palon hillitsemiseen.

Lue juttu täältä

Palvelemme numerossa
010 281 4114