Weiss-liimat nyt saatavana meiltä

HD-100.800

Uutena tuotteena verkkokaupastamme ovat nyt saatavana Weissin valmistamat liimat. Valikoima sisältää MS-polymeeripohjaisen asennusliiman, 1-komponenttisia polyuretaaniliimoja, pikaliimaa kumi- ja PVC-pinnoille sekä erilaisille muoveille sekä puhdistusainetta ja tarvikkeita.

Jatkossa laajennamme liimavalikoimaamme teidän tarpeidenne mukaan – kerrothan meille, minkälaista liimaa toivoisit valikoimaamme lisättävän!

Weiss on vuonna 1815 perustettu saksalainen yritys, joka on yli 200-vuotisen taipaleensa aikana kehittynyt pienestä valmistajasta kansainväliseksi toimijaksi ja yhdeksi Euroopan johtavista valmistajista liimaratkaisujen ja komposiittilevyjen saralla. Tuotteissaan Weiss panostaa laatuun ja luotettavuuteen tarjotakseen asiakkailleen korkeatasoiset ratkaisut vaativimpiinkin tarpeisiin.

Tutustu Weiss-liimavalikoimaamme täällä.

Palvelemme numerossa
010 281 4114