Esittelyssä: Mantion

Raitatuote_Mantion

Mantion on vuonna 1920 perustettu liukuovitarvikkeisiin erikoistunut ranskalainen yritys. Mantionin ratkaisut on suunnattu erityisesti kahden sektorin tarpeisiin: liukuovijärjestelmät rakentamiseen ja käsittelyjärjestelmäkiskot teollisuuteen.

Tuotekehityksessään ja valmistuksessaan Mantion nojaa korkeisiin laatustandardeihin. Tuotteita testataan jatkuvasti kaikkein tiukimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Mantionilla on tarjota ratkaisuja monenlaisiin liukuovitarpeisiin: liukukiskot koteihin, teollisuuteen ja kaikkialle siltä väliltä painoluokissa 10–3 000 kg, taiteoville, palo-oville, lasioville… Mantionilla joko on jokaiseen liukuovitarpeeseen soveltuva ratkaisu, tai sitten he kehittävät sellaisen yli 100 vuoden kokemuksella.

 

Kuva: Maaliskuussa suunnittelimme tulevaa yhdessä Mantionin Stéphane Weclewskin (kuvassa keskellä) kanssa toimistollamme Nummelassa. Vasemmalla Raitatuotteelta Pasi Utriainen ja oikealla Mika Kujanpää.

Palvelemme numerossa
010 281 4114