Liukuovitarvikevalikoimamme on uudistunut – mukana Mantion SAF Slim!

Mantion SAF Slim

Olemme uudistaneet liukuovitarvikevalikoimamme. Nyt sekä asennusvalmiit liukuovien kiskopaketit sekä yksittäiset komponentit ovat helposti löydettävissä oven käyttötarkoituksen ja painoluokan perusteella.

Liukuovitarvikkeet luokitellaan sisäoviin (kantavuus 10–200 kg), max. 400 kg kantaviin varasto- ja teollisuusoviin sekä 400–3 000 kg kantaviin varasto- ja teollisuusoviin. Lisäksi ohjaimet ja lisävarusteet ovat selailtavissa erikseen.

Sisäovien liukuovivalikoimassamme on myös erinomainen tuoteuutuus – Mantion SAF Slim, tyylikkään minimalistinen ratkaisu pinta-asenteisen liukuoven toteuttamiseen. Yläkantava liukukisko on ympäröity sirolla 40 mm korkealla kotelolla, jolloin liukuovikokonaisuus syntyy täysin uudella tavalla, ilman erillistä otsalevyä.

Verkkokaupastamme löydät ratkaisut useisiin eri käyttökohteisiin, kuten asuinhuoneistoihin, toimisto- ja varastotiloihin, maatilarakennuksiin, kauppakeskuksiin, teollisuuden sovelluksiin sekä laivoihin soveltuviin liukuoviin.

 

Tutustu liukuovitarvikevalikoimaamme

Julkaistu: 03.05.2023

Palvelemme numerossa
010 281 4114