Raitatuote – laadukkaiden komponenttien luottokumppani

Vuosi 2023 on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Samalla meillä Raitatuotteella on alkanut uusi, vuoden 2025 loppuun ulottuva strategiakausi.

Pyrimme myös jatkossa kasvattamaan ja vahvistamaan rooliamme laadukkaiden komponenttien maahantuojana, markkinoijana ja myyjänä. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen kumppani tuomalla yhteen teidän tarpeenne ja päämiestemme tuotekehitysosaamisen. Osana tätä kokonaisuutta tulemme esittelemään jatkossa tarkemmin päämiestemme toimintaa ja heidän ratkaisujensa mahdollisuuksia. Tästä tarjoamme esimerkkinä Mantionin esittely, jonka pääset lukemaan tästä.

Teidän tarpeidenne ymmärtäminen ja täyttäminen on meille tärkeä prioriteetti. Se mahdollistaa meille teidän lopputuotteisiinne parhaiten soveltuvien komponenttien esittelemisen ja tarjoamisen sekä valikoimamme kehittämisen.

Haluamme myös tehdä kanssamme asioimisesta mahdollisimman sujuvaa ja mutkatonta. Tästä yhtenä askeleena olemme uudistaneet liukuovitarvikevalikoimamme esitystavan verkkokaupassamme. Myös tästä aiheesta löydät lisätietoa tästä uutiskirjeestä.

Panostamme edelleen myös toimitusvarmuutemme kehittämiseen. Ajallaan lähtevät toimitukset ovat tärkeitä teille, ja siksi ne ovat erittäin tärkeä asia meillekin. Vuonna 2022 toimituspäiväkohtainen toimitusvarmuutemme oli 92,6 % ja viikkotasolla 98 %. Tänä vuonna tavoitteenamme on nostaa päivätasoinen toimitusvarmuus 97 %:iin ja vuonna 2024 98 %:iin.

Tärkein tavoitteemme on kiteytettävissä näin: haluamme tarjota teille parasta mahdollista palvelua ja tarpeitanne vastaavia ratkaisuja – oikea-aikaisesti toimitettuna. Jos mielessäsi on mitä tahansa, miten voisimme palvella sinua paremmin, kerrothan siitä meille.


Hyvää alkanutta vuotta ja erinomaista kevättä!

Palvelemme numerossa
010 281 4114