Raitatuote - Komponentit parempiin tuotteisiin

Kestävät, turvalliset ja toimivat tuotteet syntyvät laadukkaista komponenteista. Siksi olemme jo vuodesta 1967 maahantuoneet monien lopputuotteiden turvallisuutta ja käyttömukavuutta parantavia tuoteratkaisuja.

Olemme erikoistuneet ovien, ikkunoiden sekä erilaisten luukkujen toiminnan kannalta keskeisiin komponentteihin, kuten saranoihin ja tiivisteisiin, jotka soveltuvat ovi- ja ikkunavalmistajien sekä rakennus-, teräsrakenne- ja laivanrakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin sekä julkiseen rakentamiseen.

Valitsemme valikoimaamme vain sellaisia tuotteita, joiden pitkän kokemuksemme myötä tiedämme olevan luotettavia, kestäviä, suomalaiseen rakentamiseen ja olosuhteisiin sopivia sekä laadukkain menetelmin valmistettuja.

Edustamamme eurooppalaiset valmistajat ovat kaikki maailman ehdotonta huippua omien tuotekategorioidensa tuotekehityksessä. Se, että markkinoilla olevat saranat ja tiivisteet sekä liukuovi- ja sormisuojatuotteet ovat tänä päivänä niin korkealaatuisia kuin ovat, on pitkälti kumppaniemme tutkimus- ja kehitystyön ansiota. Pitkät ja tiiviit suhteemme alan johtaviin valmistajiin mahdollistavat asiakkaillemme laadukkaat tuotteet ja nopean palvelun myös erikoistarpeissa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja korkean toimitusvarmuuden. Tiedämme, että toimitusten saapuminen ajallaan on asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää, ja siksi se on tärkeää myös meille. Tavoitteenamme on olla alamme toimitusvarmin toimittaja Suomessa – tänään, huomenna ja vuodesta toiseen. Aina asiat eivät tietenkään mene suunnitelmien mukaan, mutta silloinkin, kiitos hyvien valmistajasuhteidemme, meillä on mahdollisuus ja halu ratkaista tilanteet asiakkaidemme etua parhaiten palvelevalla tavalla.

Asiakkaamme arvostavat meissä:

  • toimivaa kokonaispalvelua
  • pitkiä ja yhteistyössä kehitettäviä asiakas- ja valmistajasuhteita
  • nopeita ja luotettavia toimitusaikoja
  • tuotteiden korkeaa hinta-laatusuhdetta
  • ostamisen helppoutta – tilaukset mahdollista tehdä nopeasti verkkokaupasta.

 

Tavoitteenamme olla Suomen toimitusvarmin helatoimittaja

Asiakkaidemme on voitava luottaa siihen, että heidän tilauksensa toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti. 

Koska toimitusvarmuus on tärkeää asiakkaillemme, on se ensiarvoisen tärkeää myös meille. Haluamme, että asiakkaamme voivat aikatauluttaa omat tuotanto- tai rakennusprosessinsa varmoina siitä, että Raitatuotteelta tilatut tuotteet saapuvat perille luvattuun aikaan. 

Tavoitteenamme on olla alamme toimitusvarmin toimittaja Suomessa, ja että asiakkaamme voivat huoletta luottaa toimitusaikalupauksemme pitävän. 

Vuoden 2022 tammi-syyskuussa saimme 4368 tilausta. Toimitusvarmuutemme oli 98% viikkotasolla mitattuna (toimitettu vahvistetulla viikolla) ja 92% toimituspäivätasolla (toimitettu vahvistettuun päivään mennessä). Toimitusviive ilmoitettuun toimituspäivään oli valtaosassa tapauksista vain muutamia päiviä. Syyt toimituspäiväheittoihin ovat tiedossamme ja pyrimme ratkaisemaan ne pikaisesti. Tavoitteenamme on nostaa toimituspäivätasolla mitattu toimitusvarmuutemme nopealla aikataululla 93%:iin ja siitä yhä korkeammalle.

Hyvän toimitusvarmuutemme mahdollistavat pitkät ja hyvät suhteet edustamiimme valmistajiin sekä kattava varastovalikoimamme, josta pystymme lähettämään toimitukset erittäin nopealla toimitusajalla. Harvinaisen, mutta mahdollisen toimitusviivästyksen sattuessa tiedotamme asiakkaillemme oma-aloitteisesti heti, kun toimitusajan siirtyminen on tiedossamme.

Varastotuotteidemme normaali toimitusaika varastosta asiakkaalle on 3-5 arkipäivää.

Pikatilaukset:

  • Arkipäivisin klo 10.00 mennessä tehdyt pikatilaukset lähetetään tilauspäivänä tai ovat noudettavissa tilauspäivänä klo 14.00–15.00
  • Arkipäivisin klo 10.00 jälkeen tehdyt pikatilaukset lähetetään tai ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä
  • Pikatilauslisä 50 € (alv 0 %)
  • Mikäli haluat tehdä pikatilauksen, ota yhteyttä myyntiimme.

Huom! Tilauksia noudettaessa pyydämme soittamaan päivystävälle varastomiehelle (puh. 050 407 1208), joka avaa ajoportin ja ohjeistaa noutopaikalle.

Verkkokaupasta ja osoitteeseen myynti@raitatuote.fi tehdyistä tilauksista toimitamme tilausvahvistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 


Asiakkaitamme

Riikku
Korsu
Steel_prisma
Viitakosken puu

Palvelemme numerossa
010 281 4114