Raitatuote - Luotettavien helojen asiantuntija

Raitatuote on tunnettu laadukkaiden helojen asiantuntijana ja maahantuojana jo vuodesta 1967.

Tarjotaksemme asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuoteratkaisut seuraamme aktiivisesti alan kansainvälistä kehitystä. Kehitämme laajaa valikoimaamme jatkuvasti suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvilla uutuustuotteilla.

Kattava tuotevalikoimamme sisältää mm. saranoita puu-, alumiini- ja metallioville, liukuovilaitteita, tiivisteitä, palotiivisteitä, tiivistekynnyksiä ja sormisuojia mm. ovi- ja ikkunateollisuuden sekä teräsrakenne- ja laivanrakennusteollisuuden tarpeisiin.

Raitatuote on osa Muotolevy-konsernia. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsee Nummelassa osoitteessa Tervasuontie 3.

Tavoitteenamme olla Suomen toimitusvarmin helatoimittaja

Asiakkaidemme on voitava luottaa siihen, että heidän tilauksensa toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti. 

Koska toimitusvarmuus on tärkeää asiakkaillemme, on se ensiarvoisen tärkeä asia myös meille. Haluamme, että asiakkaamme voivat aikatauluttaa omat tuotanto- tai rakennusprosessinsa varmoina siitä, että Raitatuotteelta tilatut tuotteet saapuvat perille luvattuun aikaan. 

Tavoitteenamme on olla Suomen toimitusvarmin helatoimittaja, jonka toimitusaikalupaukseen asiakkaidemme on helppo ja turvallinen luottaa.  

Vuoden 2020 tammi-heinäkuussa mitattu toimitusvarmuutemme oli 94% (1 345 tilausta). Vuonna 2019 toimitimme yli 2 600 tilausta. 

Korkean toimitusvarmuutemme mahdollistavat pitkät toimittajasuhteet hyvien päämiestemme kanssa sekä kattava varastovalikoimamme, josta pystymme lähettämään toimitukset erittäin nopealla toimitusajalla. Harvinaisen, mutta mahdollisen toimitusviivästyksen sattuessa tiedotamme asiakkaillemme oma-aloitteisesti heti, kun toimitusajan siirtyminen on tiedossamme.

  • Varastotuotteidemme normaali toimitusaika varastosta asiakkaalle on 3-5 arkipäivää
  • Pikatilaukset (lisämaksu) lähetämme samana päivänä, mikäli tilaus on tehty ennen klo 12
  • Mikäli pikatilaus tehdään klo 12 jälkeen, lähetetään se seuraavana arkipäivänä. 
  • Mikäli haluat tehdä pikatilauksen, ota yhteyttä myyntiimme.
  • Verkkokaupasta ja osoitteeseen myynti@raitatuote.fi tehdyistä tilauksista toimitamme tilausvahvistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä 

 


Asiakkaitamme

Riikku
Korsu
Steel_prisma

Palvelemme numerossa
010 281 4114