Viking Arm -käsitunkki – Raskaat asennustyöt helposti ja nopeasti

Viking Arm

Viking Arm on käsikäyttöinen nostin, jonka avulla raskaatkin asennustyöt onnistuvat vaikka yhden asentajan voimin. Viking Arm nostaa jopa 150 kg kuorman, mikä tekee esimerkiksi ikkunoiden, ovien, ilmanvaihtolaitteistojen ja keittiökalusteiden asentamisesta tuntuvasti sujuvampaa.

Viking Arm on saavuttanut nopeasti maailmanlaajuista huomiota ja valtavan määrän tyytyväisiä käyttäjiä paitsi ovi- ja ikkunateollisuudessa, myös yleisesti rakentamisessa.

Viking Arm nopeuttaa toimintaa työmaalla – kun asennettava elementti on nostettu paikalleen, Viking Arm pitää sen tukevasti aloillaan asentamisen ajan. Viking Arm on kestävä tuote, joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös ahtaissa tiloissa.

Lue lisää Viking Arm -käsitunkista

Palvelemme numerossa
010 281 4114