Helat suihkukaappien ja -seinien toteuttamiseen

Suihkuhelavalikoimastamme löydät saranat, kiinnikkeet ja tiivisteet mm. suihkukaappien ja -seinien toteuttamiseen. Tuotteet ovat Colcomin valmistavia itsesulkeutuvia polymeerisaranoita.

Polymeerisaranat ovat erittäin kestäviä ja suorituskykyisiä – perinteisiin jousisaranoihin verrattuna polymeerisaranan käyttöikä on jopa kolminkertainen, yli 50 000 käyttösykliä. Saranoiden 0-asento toimii täydellisesti ja ne ovat äänettömiä käytössä.

Saranat ovat saatavana sekä lasi-seinä- että lasi-lasi-kiinnitykseen. Colcomin tyylikkäissä ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota myös estetiikkaan – kiinnitysruuvit eivät ole näkyvissä, ja suoralinjainen muotokieli soveltuu erinomaisesti tyylikkäiden lasisuihkukaappien toteuttamiseen.

Lasihelavalikoimastamme löydät myös lisää saranoita, liukukiskotarvikkeita, vetimiä ja tiivistekynnyksiä. Päivitämme mallistoamme jatkuvasti lisäämällä tarjolle ainutlaatuisin ominaisuuksin varustettuja ratkaisuja.

 

Tutustu suihkuhelavalikoimaamme

Suihkuhelat

Palvelemme numerossa
010 281 4114