Liukukiskotarvikkeiden valikoimamme laajenee

Colcomin lasihelat, raskaampien lasilukuovien mekanismit ja hydrauliset saranat ovat nyt tilattavissa verkkokaupassamme. Colcom on vuonna 1961 perustettu laadukkaista tuotteistaan tunnettu italialainen yritys. Suomessa Colcomin tuotteet ovat käytössä mm. Hotel Kämpissä ja Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Mantion-liukukiskotarvikevalikoimamme laajenee, kun halleihin ja teollisuuden tarpeisiin soveltuvat raskaiden 400 kg ja 900 kg liukuovien mekanismit tulevat varastotuotteiksemme. Lisäksi Mantionin 2 000 kg -mekanismi on saatavana tilaustuotteena. Valikoimamme sisältää myös kevyempiä liukuovimekanismeja. Uudet tuotteet ovat tulossa valikoimaamme alkuvuodesta. Lisäksi Mantionin koko valikoima on tilattavissa kauttamme tilaustuotteina, tutustu täällä.

Tutustu liukukiskotarvikevalikoimaamme

Tutustu liukukiskotarvikevalikoimaamme

Palvelemme numerossa
010 281 4114