Mantion SAF – Kevyet ja näyttävät liukuovipaketit

SAF

Olemme lisänneet kevyiden liukuovitarvikkeiden valikoimaamme uusia Mantion SAF -paketteja. SAF, SAF L ja SAF XL -pakettien kiskot kantavat maksimissaan 120 kg painavan ovilehden. Järjestelmillä on peräti 25 vuoden takuu, ja ne kestävät testatusti yli 100 000 käyttösykliä.

Lisävarusteena liukuoviin ovat saatavana myös Soft Close, Syncro ja teleskooppitoiminnot. Tuotteet ovat tilattavissa jo nyt, varastotoimitukset käynnistyvät kesän aikana.

Emme tee mallistoja meitä vaan Teitä varten. Siksi otamme erittäin mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja laajennamme valikoimaamme toiveidenne mukaan – mikäli toivomaanne pakettia ei verkkokaupastamme löydy, ota yhteyttä ja luodaan se yhdessä!

Tutustu kevyisiin liukuovitarvikkeisiin

Palvelemme numerossa
010 281 4114