Vuoden 2022 asiakaskyselyn tulokset

Vuoden 2022 asiakasyselyssä saimme suositteluindeksiksemme 31 (Net Promoter Score). Lämmin kiitos vastaajille positiivisista palautteesta! Jatkamme toimintamme kehittämistä tavoitteenamme luvun nostaminen vieläkin korkeammalle.

Kyselytuloksissa meitä ilahduttivat erityisesti luotettavuudesta, tavoitettavuudesta, valikoimasta, toimituksista ja dokumentaatiosta saamamme korkeat arvosanat. Lisäksi oli hienoa havaita kehitystä viime vuoden tulosten perusteella valitsemissamme kehityskohteissa.

Ennen kaikkea saimme jälleen arvokasta tietoa osa-alueista, joihin kiinnittää huomiota jatkossa. Tavoitteenamme on tehdä asioinnista mahdollisimman helppoa, lyhentää toimitusaikoja sekä ylläpitää ja kehittää toimitusvarmuuttamme (vuonna 2022 toimitusviikkotasolla mitattuna 97,7%). 

Mikäli et tällä kertaa ehtinyt vastaamaan kyselyymme, mutta sinulla olisi ehdotuksia, miten voisimme palvella sinua paremmin, jaathan ajatuksesi kanssamme.

Hyvää alkanutta vuotta 2023!

Palvelemme numerossa
010 281 4114