Raitatuote palvelee läpi kesän | Uusia tuotteita verkkokaupassa

Kesä on koittanut! Toivotamme kaikille hyvää ja aurinkoista kesää – ja samalla muistutamme, että olemme avoinna ympäri vuoden. Asiakaspalvelumme (Puh. 010 281 4114, myynti@raitatuote.fi) sekä verkkokauppamme palvelevat normaalisti myös kesällä, ja noutovarastomme on avoinna normaalien aikataulujen ja käytäntöjen mukaisesti.

 

Kesän kunniaksi olemme lisänneet verkkokauppaamme uusia tuotteita

Sähkösaranavalikoimamme sisältää sähkösaranan huulletulle ja sähköpiilosaranan huultamattomalle puuovelle. Sähkösaranat mahdollistavat sähköisten ovivarusteiden, kuten sähkölukituksen, kulunvalvontalaitteiston, elektronisen ovisilmän, led-valaistuksen tai sormenjälkitunnistimen asentamisen oveen ilman ylivientisuojaa. Ratkaisut ovat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tuotteisiin.

Katso huulletun puuoven sähkösaranan esittelyvideo:

 

Tiivistekynnysvalikoimaamme on lisätty laajasti puuovissa käytetyllä mitoituksella oleva 13 mm Athmer Schall-EX L-13/30 WS -tiivistekynnys. Myös palo-oviin soveltuva tuote tarjoaa erinomaiset äänieristysarvot: 51 dB 7mm raolla ja 48 dB 12 mm raolla.

Lasihelavalikoimamme on täydentynyt suihkuheloilla. Suihkuhelavalikoimamme sisältää saranat, kiinnikkeet ja tiivisteet suihkukaappien ja -seinien toteuttamiseen. Saranat ovat Colcomin valmistamia itsesulkeutuvia polymeerisaranoita, jotka ovat erittäin kestäviä ja suorituskykyisiä. Perinteiseen jousisaranaan verrattuna polymeerisaranan käyttöikä on jopa kolminkertainen, yli 50 000 käyttösykliä. Saranoiden 0-asento toimii täydellisesti ja ne ovat käytössä äänettömiä.

Nämä ja muut tuotteet löydät verkkokaupastamme. Suosittelemme lämpimästi myös verkkokauppatunnusten tilaamista – se on helppo ja nopea kanava tilausten tekemiseen, ja tilaukset menevät suoraan keräilyyn. Lisäksi verkkokauppamme on nopein keino tarkistaa voimassa olevat hinnat.

 

Hyvää kesää!

Palvelemme numerossa
010 281 4114