Charmag-sähkösarana huulletulle puuovelle

Charmag-sähkösarana

Sähkösarana on erinomainen ratkaisu oviin, joissa käytetään sähköisiä varusteita, kuten sähkölukitus, kulunvalvontalaitteisto, elektroninen ovisilmä, led-valaistus tai sormenjälkitunnistin.

Sähkösarana mahdollistaa sähköisten ovivarusteiden asentamisen ilman ylivientisuojaa. Ratkaisu on erittäin tyylikäs ja huomaamaton – kaapelointi kulkee saranan läpi ovilehteen, ja on siten suojassa vaurioilta ovea käytettäessä.

Sähkösaranoitu ovi on yhtä helppo huoltaa ja säätää kuin tavallisella nostosaranalla varustettu ovi. Ovi on irrotettavissa huoltoa varten helposti ja kaapelointia irrottamatta, joten huoltotyöt onnistuvat nopeasti. Koska sähkötöitä ei ole tarpeen tehdä ovihuollon yhteydessä, tuottaa sähkösarana kustannussäästöjä läpi oven käyttöiän.

Huulletun puuoven Charmag-sähkösarana on malliltaan 110 mm nostosarana ja visuaalisesti yhteensopiva puuovivalmistuksessa tyypillisesti käytettävän nostosaranan kanssa.

Kysy lisää myynniltämme

Palvelemme numerossa
010 281 4114