Yritys

Raitatuote Oy on Muotolevy-konserniin kuuluva varastoiva ja palveleva helatuotteiden asiantuntijayritys. Toiminnan alkujuuret ulottuvat aina 70-luvulle, jolloin toimimme osana silloista Raitalinna Yhtiöitä. Vuosien aikana yrityksen sijainti on liikkunut Helsingistä Nummelaan ja nykyään meidät löytää Muotolevyn talosta Tervasuontie 3, Nummela.

Raitatuote on perinteikäs laadukkaiden eurooppalaisten helatuotteiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme sisältää saranat puu- ja metallioville, liukuovilaitteet, tiivisteet, palotiivisteet ja tiivistekynnykset. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kotimaisesta ovi- ja ikkunateollisuudesta sekä myös teräsrakenne- ja laivanrakennusteollisuuden osaajista.

Seuraamme aktiivisesti alan trendejä ja pyrimme tuomaan uutuuksia Suomen markkinoille.

 

MUOTOLEVY -KONSERNI

Muotolevy Rakennustuotteet Oy tarjoaa parempien rakennusten rakentamista tukevia toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Laadukkaat tuotteet ja konsultatiivinen toimintatapa mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n muunneltavat järjestelmäseinät ja alakatot ovat täydellinen valinta niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin. Muuntojoustavat, äänieristetyt ja tyylikkäästi viimeistellyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä ja tarjoavat korkealuokkaista suorituskykyä.

http://www.muotolevy.fi/

Planson United Oy on laivarakentamisen metallisten alakattojen ja erikoisrakenteiden asiantuntija. Laadukkaat ratkaisut, ammattitaito ja kokemus varmistavat, että arkkitehtien visiot toteutuvat sovitussa aikataulussa viimeistäkin piirtoa myöten.

http://www.planson.fi/