Raitatuote Oy – helaratkaisujen asiantuntija

Perinteikäs Raitatuote on tunnettu laadukkaiden eurooppalaisten helatuotteiden maahantuojana jo 70-luvulta lähtien. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen sekä parhaita mahdollisia tuotteita että parasta mahdollista palvelua. Tavoitteen saavuttamiseksi Raitatuote seuraa aktiivisesti alan kansainvälisiä kehitystrendejä etsien aktiivisesti suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia edistyksellisiä uutuustuotteita.

Tänä päivänä Raitatuotteen kattava ja alati kehittyvä helatuotevalikoima sisältää mm. saranoita puu- ja metallioville, liukuovilaitteita, tiivisteitä, palotiivisteitä, tiivistekynnyksiä sekä sormisuojia pääasiassa kotimaisen ovi- ja ikkunateollisuuden sekä teräsrakenne- ja laivanrakennusteollisuuden tarpeisiin.

Raitatuote on osa Muotolevy-konsernia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Nummelassa osoitteessa Tervasuontie 3.

 

MUOTOLEVY -KONSERNI

Muotolevy Rakennustuotteet Oy tarjoaa parempien rakennusten rakentamista tukevia toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Laadukkaat tuotteet ja konsultatiivinen toimintatapa mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n muunneltavat järjestelmäseinät ja alakatot ovat täydellinen valinta niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin. Muuntojoustavat, äänieristetyt ja tyylikkäästi viimeistellyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä ja tarjoavat korkealuokkaista suorituskykyä.

Planson United Oy on laivarakentamisen metallisten alakattojen ja erikoisrakenteiden asiantuntija. Laadukkaat ratkaisut, ammattitaito ja kokemus varmistavat, että arkkitehtien visiot toteutuvat sovitussa aikataulussa viimeistäkin piirtoa myöten.