Tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita hela- ja erikoistiivisteratkaisuja ovi -ja ikkunantekijöiden tarpeisiin. Päätuoteryhmiä ovat saranat, liukukiskotarvikkeet, palotiivisteet ja muut erikoistiivisteet. Päämiehemme ovat kaikki eurooppalaisia, joten tehdastoimitukset ovat nopeita ja joustavia. Raitatuotteella on Nummelassa kattava varasto, jolla kyetään täyttämään asiakkaiden päätarpeet. Mikäli tuotetta ei löydy Nummelasta, saamme sen tilattua asiakkaalle 1-3 viikon toimitusajalla.

Olemme erityisen ylpeitä laajasta hitsattavien profiilisaranoiden varastovalikoimastamme. Suoraan hyllystä löytyvät myös RST – ja haponkestävät mallit. Liukukiskohelojen puolella voimme tarjota erittäin laajan valikoiman, alkaen kotitalouksien kevyestä tilanjakajasta, aina raskaisiin jopa 3.000 kg painaviin liukuovijärjestelmiin.

Esteettömän liikkumisen periaate täyttyy esimerkiksi Athmerin laadukkailla tiivistekynnyksillä, joilla korvataan periteinen lattialla oleva kiinteä puukynnys. Tiivistekynnys voidaan asentaa oven alle tai sivulle. Ne soveltuvat hyvin myös  äänieristys- ja palo-ovikohteisiin.

Erikoistiivisteet tuoteryhmässä olemme pyrkineet täyttämään ammattiasiakkaiden tarpeet eli maahantuomme tiivisteitä, joita ei löydy rautakauppojen hyllystä. Näitä ovat esim. paisuvat palonauhat, pehmeät nukkaharjatiivisteet, alumiiniprofiiliset harjatiivisteet sekä EPDM-itseliimautuvat tiivistenauhat.