Tuotteet

Ovilta ja ikkunoilta odotetaan vaivatonta käytettävyyttä ja varmatoimisuutta. Niiden helppo avaaminen ja sulkeminen vaikuttavat olennaisesti – joskin varsin huomaamattomasti – asumis- ja käyttömukavuuteen.

Kukaan ei halua joutua kuuntelemaan saranoiden narisemista, katselemaan repsottavia tiivisteitä tai hytistä vetoisassa huoneistossa. Palvellakseen loppukäyttäjiä mahdollisimman hyvin, kannattaa niin ovi- ja ikkunavalmistajien, rakennussuunnittelijoiden, rakentajien kuin rakennuttajienkin valita helaratkaisuikseen laatutuotteita, jotka ovat luotettavia ja varmatoimisia.

Huolettoman, turvallisen ja nykyaikaisen käyttökokemuksen varmistamiseksi olemme koonneet kattavaan helavalikoimaamme huippuluokkaisia saranoita, liukukiskotarvikkeita, sormisuojia, tiivistekynnyksiä sekä palo- ja erikoistiivisteitä.

Korkea laatutaso näkyy tuotteidemme ohella myös palvelussamme. Laaja varastovalikoimamme mahdollistaa nopeat toimitukset pikaisimpiinkin tarpeisiin. Lisäksi kaikki päämiehemme ovat tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, minkä ansiosta tehdastoimituksetkin onnistuvat nopeasti ja joustavasti 1–4 viikossa.

 

Suoraan hyllystä saatavilla ovat mm.:

Laaja valikoima hitsattavia profiilisaranoita – myös RST- ja haponkestävät mallit

Monipuolinen kattaus liukukiskoheloja kotitalouksien kevyistä tilanjakajista raskaisiin teollisuuden liukuovijärjestelmiin

Modernit ja esteettömän liikkumisen periaatteet täyttävät Athmer tiivistekynnykset, jotka soveltuvat myös äänieristys- ja palo-oviin

Edistykselliset erikoistiivisteet, joita ei rautakaupoista löydy, kuten paisuvat palonauhat, pehmeät nukkaharjatiivisteet, alumiiniprofiiliset harjatiivisteet sekä itseliimautuvat EPDM-tiivistenauhat.