Piilosaranat

Piilosaranoidut ovet sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä. Oven ollessa suljettuna saranat ovat täysin näkymättömissä. Tämä tekee sisäovista viimeistellyn, modernin ja käytännöllisen sisustuselementin. Sama pätee ulko-oviin – piilosaranat antavat rakennuksen julkisivulle nykyaikaisen, tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen.

Valikoimamme tarjoaa piilosaranaratkaisun useaan eri ovimateriaaliin: puu, teräs, RST ja alumiini sekä uutuutena lasi!

Puuovet

Simonsverk Tectus TE ja Anselmi -piilosaranaratkaisut on suunniteltu huultamattomille 20–160 kg puuoville. Osa malleista sallii max. 14 mm paksun verhoilulevyn käytön. Valikoimamme sisältää piilosaranamallit myös huulletulle puuovelle.

RST- ja teräsovet

Charmag Magic ja Dr. Hahn VL Band ST -piilosaranat räätälöidään projektikohtaisesti mittatilaustyönä. Tarjouksen antamiseksi pyydämme toimittamaan meille tekniset piirustukset käytettävästä profiilista.

Alumiiniovet

Dr.Hahn VL Band AL ja VL Band 180 -piilosaranat ovat helppokäyttöiset, huoltovapaat ja tyylikkäästi viimeistellyt. Tarjouksen antamiseksi pyydämme toimittamaan meille tekniset piirustukset käytettävästä profiilista.

Lasiovet

Tectus Glass TEG 310 2D -piilosarana soveltuu 8 ja 10 mm lasipaksuuksille ja sen kantokyky on 60 kg. Karmivaihtoehtoja ovat puu, teräs ja alumiini. Laajan 180 asteen avautumiskulman mahdollistava piilosarana tarjoaa monipuoliset säätömahdollisuudet, eikä lasielementtiin tarvitse tehdä työstöjä saranan asentamista varten.

Sävyvaihtoehdot: RST-look, tummanharmaa ja valkoinen.

Tectus Glass -tuoteperheeseen kuuluu myös tyylikäs vedin KC17 sekä magneettisalpa KC50.

Tectus Glass TEG 310 2D -piilosarana on IF Design Award 2018 -voittaja.