Harjatiivisteet

STRIBO PRO -harjatiivisteiden käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Niillä voidaan tiivistää ovet, ikkunat, työkoneiden ohjaamot, prosessikammiot, ilmastoitavat tilat sekä putkien, letkujen ja akseleiden läpiviennit. Ilman-, pölyn-, valon-, savun- ja ääneneristyksen lisäksi Stribo Pro -harjatiivisteitä käytetään ilmanohjaimina, rajoittimina ja läpivienteinä.

Harjatiivisteet valmistetaan kahdesta osasta: pursotetusta alumiiniprofiilista ja vahvasta polypropyleenikuituisesta harjasta. Vakioharjat ovat käyttökohteen mukaan korvattavissa lukuisin eri vaihtoehdoin. Alumiiniprofiileja on kolme mallia H, F ja Y (ei varastomalli) sekä neljä kokoa. Harjapituuksia on lukuisia. Vakiosalkopituus kolme (3) metriä.

Tehdastilauksesta on saatavilla STRIBO PRO -harjatiivisteitä anodisoiduilla (satiini hopea ja tumma pronssi) profiileilla.

STRIBO FLEX -harjatiivisteet on mahdollista taivuttaa kaarelle ja ovat siten muotoiltavissa mihin muotoon tahansa. STRIBO FLEX soveltuu on ratkaisu, kun tarvitaan tiivistysratkaisua kaarevalle profiilille, kuten esimerkiksi uima-altaiden suojakatteita tiivistettäessä.

Erikoistilauksesta saatavana on myös luonnonharjasta (hevonen) tehtyjä harjatiivisteitä sekä vaativiin ympäristöihin erikoismateriaaleista valmistettuja tiivisteitä, kuten antistaattiset ja RST-harjat.

Harjatiivisteitä valmistaa myös saksalainen päämiehemme Athmer.

 

STRIBO PRO Harjatiivisteet, pituus 3000 mm
 Profiilin tyyppi Harjan   pituus
 F2 / H2 10 mm
 F3 / H3 10 mm
 F3 / H3 14 mm
 F3 / H3 24 mm
 F3 / H3 34 mm
 F5 / H5 25 mm
 F5 / H5 35 mm
 F5 / H5 45 mm
 F8 / H8 40 mm
 F8 / H8 60 mm
 F8 / H8 80 mm
 F8 / H8 120 mm
 F8 / H8 150 mm
Profiili: raaka-alumiini, tehdastilauksesta saatavissa myös   anodisoitu hopea ja pronssi.
Harjapituudet erikoistilauksesta aina 300mm saakka.